Personal training

Ik ben Maarten Vanwaelderen (Coach Martin), 39 jaar oud, gehuwd en trotse vader van 2 fantastische dochters. Ik ben 16 jaar actief als Leerkracht Lichamelijke Opvoeding in het buitengewoon secundair
onderwijs. Sinds 5 jaar ben ik actief als fitnesscoach maar door talrijke bijkomende opleidingen en ervaringen uitgegroeid tot zelfstandig Personal Trainer.

Vanaf januari ’23 ben ik aan het werk in de praktijk van Marc Vos in de Meerhoutseweg 27 te Geel.
Ik kijk er enorm naar uit om samen met jullie aan de slag te gaan zodat jullie kunnen uitgroeien tot de slankste, sterkste en mooiste versie van jezelf.

Hieronder geef ik je graag wat meer uitleg over Personal Training (individueel of in duo) en Small group training. 

Interesse maar nog niet overtuigd?

Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend kennismakings/infogesprek. Hier verduidelijk ik mijn werking (Hoe gaan de trainingen in zijn werk, Hoe werk ik omtrent voedingsbegeleiding,…).


Hier is uiteraard ook ruimte om jou situatie, doelstellingen (wat wil je bereiken…), lichamelijke klachten, werk -en gezinssituatie,… te bespreken.

Ben je overtuigd en klaar voor de start?

Dan plannen we een afspraak voor je bewegingsanalyse. We doen ongeveer 20 oefeningen waarbij we je ademhaling, mobiliteit, motorische controle, kracht en core stability testen.

Voor mij als coach geeft dit een mooi inzicht in hoe de klant beweegt. Merken we spieren op die onderactief en verzwakt zijn, zien we
resultaten van een langdurig verkeerde lichaamshouding, wanneer en in welke positie constateren we pijn,…

Ready, set, Go!

Aan de hand van de resultaten van de analyse stel ik je eerste sportschema’s op.

De meeste klanten starten in een structurele-balans fase waarin we de beperkingen uit de analyse trachten zo snel mogelijk weg te werken.

Elk trainingsschema doen we 4 tot 6 keer. Hierin boeken we zoveel mogelijk vooruitgang.De vooruitgang kan zitten in techniek, de juiste houding, extra gewicht, een extra herhaling of zelfs een beter gevoel na je oefening.

We trachten om elke training progressie te verkrijgen dit is de sleutel tot succes (dit gaat hand in hand met consistentie van je trainingen).

Na 4 tot 6 trainingen merken we dat we de hoogste marge van progressie bereikt hebben.

Dan is het tijd om te veranderen van trainingsschema. We hanteren een andere trainingsmethodiek waardoor we weer in een periode komen van maximale vooruitgang.

Food Coaching

“Abs are made in the kitchen” Een mooi gezegde maar er zit veel waarheid in!

Op vlak van voeding zijn er verschillende mogelijkheden maar dit is heel persoonlijk. We toetsen hier veel af op de bereidheid en mogelijkheden van de klanten.

Met kleine gerichte voedingstips zijn sommige klanten al tevreden en halen ze al mooie resultaten!! Ben jij bereidt om hier extra tijd en inspanning voor te leveren? Dan kan ik je voedingsschema’s maken waarin we voorbeelden van verschillende maaltijden meegeven.

Hierin kunnen we berekenen hoeveel portie’s je van de verschillende macro’s
(koolhydraten, eiwitten en vetten) mag eten om je doelen sneller te bereiken.
In de voedingsschema’s kan je heel wat tips en variatie vinden waardoor je een hele resem aan mogelijkheden bezit om je voedingspatroon bij te stellen.

Small group training

Small group trainingen zijn trainingen voor 4-6 personen, die meerdere voordelen bieden. Enkele hiervan zijn: samen sporten met vrienden, collega’s of juist nieuwe mensen leren kennen. Je traint in een kleine groep waardoor er tijd en ruimte is voor persoonlijke begeleiding.

Verder kan je profiteren van de motivatie van je groepsgenoten en van het samen werken aan een gezonde levenstijl.

Small group trainingen kunnen op elk niveau opgestart worden. Wat je doelstelling ook is, tijdens deze trainingen leren we welke oefeningen voor jou het meeste resultaat opleveren en hoe je ze technisch juist uitvoert.

Je ervaart hier welke voordelen het kan opleveren om te werken met een Personal Trainer

Laten we kennismaken!

Meer info over inschrijvingen kan je vinden op www.marcvos.be via GSM (telefonisch of Whatsapp)
op het nummer 0497 41 46 77 of via email