Personal training

Ben je op zoek naar een intensieve persoonlijke begeleiding, volledig afgestemd op jouw ontwikkeling en agenda? Dan is personal training de perfecte oplossing voor jou!

Bij een personal training-traject starten we altijd met een bewegingsanalyse. Voor mij als coach geeft dit een mooi inzicht in hoe je beweegt. Merken we spieren op die onderactief en verzwakt zijn, zien we resultaten van een langdurig verkeerde lichaamshouding, wanneer en in welke positie constateren we pijn,…

Aan de hand van de resultaten van de analyse stel ik je eerste sportschema’s op. In de eerste fase gaan we de beperkingen uit de analyse zo snel mogelijk wegwerken.

Krachttraining & voedingsbegeleiding

Wil je ook gezonder en sterker worden, een goede conditie opbouwen en een strakker, soepel lichaam krijgen, maar op een manier die volledig is afgestemd op jouw fysieke capaciteiten? Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn!


In een drukke wereld waarin we vaak stilzitten, voel je de nood om te werken aan een gezonder en fitter lichaam. Met kwalitatieve sportcoaching en voedingsbegeleiding help ik je op een doelgerichte manier om sterker, fitter en gezonder te worden.

Met diverse opleidingen en een ruime ervaring als Personal Trainer, fitnesscoach en leraar begeleid ik je graag om deze doelen te bereiken. Dat kan door personal training (alleen of in duo), in onze small group trainingen of in een groepstraject van 10 weken.


Vanaf januari ’23 vind je me terug in de ruime fitnessruimte bij de praktijk van Marc Vos in de Meerhoutseweg 27 te Geel. Ik kijk er enorm naar uit om samen met jullie aan de slag te gaan zodat jullie kunnen uitgroeien tot de slankste, sterkste en mooiste versie van jezelf.

Voedingsbegeleiding bij

Personal training

Abs are made in the kitchen.
Op vlak van voeding zijn er verschillende mogelijkheden maar dit is heel persoonlijk. We toetsen hier veel af op de bereidheid en de haalbaarheid in jouw leven.

Met kleine gerichte voedingstips zijn er al mooie resultaten te halen! Ben jij bereid om hier extra tijd en inspanning voor te leveren? Dan kan ik je voedingsschema’s maken waarin we voorbeelden van verschillende maaltijden meegeven.

 

Hierin kunnen we berekenen hoeveel porties je van de verschillende macro’s
(koolhydraten, eiwitten en vetten) mag eten om je doelen sneller te bereiken.
In de voedingsschema’s kan je heel wat tips en variatie vinden waardoor je een hele resem aan mogelijkheden bezit om je voedingspatroon bij te stellen.

Wil je een vrijblijvend infogesprek boeken?

Klinkt dit als iets voor jou?

Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin verduidelijk ik graag mijn werking en hoor ik graag jouw verwachtingen en waar je op wilt focussen.

Hoe gaan de trainingen in zijn werk, Hoe werk ik omtrent voedingsbegeleiding,…Er is ook ruimte om jouw situatie, doelstellingen, lichamelijke klachten, werk -en gezinssituatie,… te bespreken.

Elk trainingsschema doen we 4 tot 6 keer. Hierin boeken we zoveel mogelijk vooruitgang. De vooruitgang kan zitten in techniek, de juiste houding, extra gewicht, een extra herhaling of zelfs een beter gevoel na je oefening.

We trachten om elke training progressie te verkrijgen. Consistentie is de sleutel tot succes!

Na 4 tot 6 trainingen merken we dat we de hoogste marge van progressie bereikt hebben. Dan is het tijd om te veranderen van trainingsschema. We hanteren dan een andere trainingsmethodiek waardoor we weer in een periode komen van maximale vooruitgang.

Tarief: vanaf € 55

Small group training

Small group trainingen zijn trainingen voor 4 tot 6 personen, die meerdere voordelen bieden. Je sport samen met vrienden, collega’s of je leert juist nieuwe mensen kennen. Je traint in een kleine groep waardoor er tijd en ruimte is voor persoonlijke begeleiding.

Verder kan je profiteren van de motivatie van je groepsgenoten en van het samen werken aan een gezonde levensstijl.

Small group trainingen kunnen op elk niveau opgestart worden. Wat je doelstelling ook is, tijdens deze trainingen leren we welke oefeningen voor jou het meeste resultaat opleveren en hoe je ze technisch juist uitvoert.

Je ervaart hier welke voordelen het kan opleveren om te werken met een Personal Trainer!

Hier is een overzicht van de nieuwe abonnementsformules:

– BRONS: Dit abonnement is perfect als je 1X week wil deelnemen aan onze small group trainingen. Met een kostprijs van 19,7 euro per training (79 euro/4weken), biedt het de flexibiliteit die je nodig hebt.

– ZILVER: Wil jij graag 2X/week deelnemen, dan is het ZILVER abonnement ideaal voor jou! Met een kostprijs van 13,6 euro per training (109 euro/4weken). Met ZILVER ga je door 2 intensieve training per week 80% meer kans hebben om je fitnessdoelen te behalen.

– GOUD: Het GOUD abonnement is onze meest voordelige optie voor diegene onder jullie die onbeperkte toegang willen tot de small group trainingen. Voor slechts 10 euro per training (119 euro/4 weken) kan je zo vaak als je wil deelnemen en je sportieve doelen op de meest efficiënte manier nastreven.

DAARNAAST willen we jullie laten weten dat we de optie voor beurtenkaarten behouden. Een beurtenkaart van 10 trainingen zal vanaf 2024 beschikbaar zijn voor 235 euro.

Laten we kennismaken!

Ben jij klaar om samen met mij te werken aan een gezonder, sterker en slanker lichaam. Dan hoor ik graag van jou!

U kan mij telefonnisch bereiken op het nummer 0497 41 46 77 of via email.

Get in shape for summer!

Werk in 10 weken aan een sterker en strakker bikiniproof lichaam. In de week van 17-23 april starten we met een coachingstraject waarin we persoonlijke voedingsbegeleiding combineren met Small Group Personal Training.

Neem weer de controle over je lichaam en je gezondheid en kies ervoor om je na 10 weken een ander mens te voelen.

What’s in it for you?

  • Intakegesprek + bewegingsanalyse
  • 2 small group trainingen (55 min) per week met persoonlijke begeleiding
  • Voedingsbegeleiding die makkelijk toe te passen is in je dagelijks leven. Zonder dat je hierbij je sociale leven moet opgeven.
  • Na 10 weken de mogelijkheid om door te sporten in de small group trainingen of tegen een voordelige prijs in te stappen in een personal trainingtraject

Wat is de kostprijs?

Stap nu in voor 499€. De afzonderlijke bouwstenen uit dit traject hebben samen een waarde van 699€.

Ontvang nu dit uitzonderlijke pakket aan een vaste prijs en ga samen met mij het commitment aan om over 10 weken de fitste versie van jezelf te worden!

Praktische info:

  • We starten in de week van 17-23 april. Let op: er zijn maar 10 plekken in de lente van 2023, dus wees er snel bij!
  • De small group trainingen gaan door op maandag (18.30-20.25), woensdag 18.30-19.25 en 19.30-20.25)en zaterdagochtend (09.00-09.55). 
    Je kiest zelf welk tijdstip voor jou het beste uitkomt in jouw agenda.